19. September 2021

Hvad hvis Satoshi Nakamoto var Satoshi Nakamoto hele tiden?

Leah McGrath Goodman fastholder sin tro på, at Dorian Nakamoto var grundlæggeren af ​​Bitcoin.

Leah McGrath Goodman, Newsweek-journalisten, der udpegede den japansk-amerikanske mand Dorian Satoshi Nakamoto til Bitcoin’s grundlægger i 2014, fordobler sit krav

I en 25. august- episode af Pomp Podcast med Anthony Pompliano afslørede McGrath Goodman detaljer om forskningen vedrørende hendes originale Newsweek-historie, herunder hendes skriftlige korrespondance med Dorian Nakamoto.

Journalisten tog Pomp gennem sin undersøgelse og sagde, at det havde været relativt simpelt at kontakte nogle af de „top ti“ Bitcoin Era pionerer via e-mail inden offentliggørelsen af ​​historien i marts 2014.

Gavin Andresen og Hal Finney leverede hver især nøgleinformation, der fik McGrath Goodman til at tro, at hun ledte efter en enkelt person snarere end et team – og at det ikke var Bitgold-opfinderen Nick Szabo.

”[Han] var en meget fremtrædende kandidat for mange mennesker, men han var tydeligvis ikke fri til at gøre, hvad det var, at de, der talte med Satoshi, sagde, hvad der skulle gøres for at oprette koden,” sagde McGrath Goodman.

”Hans rejseplan stemte overhovedet ikke – som en meget travl person – hele dette tilbragte to år meget stille og roligt.”

Et vigtigt bevis i McGrath Goodmans originale historie om den 64 år gamle californiske bosiddende Dorian Nakamoto, var hans erklæring foran flere vidner, hvor han sagde, at han ikke længere var involveret i det, som han i vid udstrækning blev fortolket til at henvise til Bitcoin.

”Jeg kan ikke diskutere det,” sagde Dorian. ”Det er blevet overført til andre mennesker. De har ansvaret for det nu. Jeg har ikke længere nogen forbindelse. ”

McGrath Goodman sagde, at en af ​​de ting, hun fandt mest skuffende, var Dorians påstand „i kølvandet på at sige, at han ikke vidste [vi talte om Bitcoin].“

”Han vidste bestemt, at vi talte om det: vi havde talt om det i uger, før jeg faktisk fysisk besøgte ham.”

McGrath Goodman citerede også beviser, der direkte forbinder Satoshi med Dorian’s placering i Los Angeles, da Finney havde offentliggjort data fra en nedbrudt fil, der var beregnet til at grundlægge Bitcoin.

”Den havde en IP-adresse i sig, der førte os til det samme kvarter, som Dorian bor i, i LA,” fortalte journalisten til Pomp.

Den sande identitet af Satoshi Nakamoto er den hellige informationsgral for dem i kryptogruppen.

Den brede vifte af kandidater inkluderer Craig Wright , en australsk mand, der ofte benævnes ‚Faketoshi‘. Andre spekulerer stadig om, at Szabo kan være Satoshi eller Blockstream’s Adam Back. Selv Finneys navn bærer vægt for hans tidlige rolle i cryptocurrency’s udvikling. Teknologipioneren John McAfee har ikke sagt, at han er Satoshi , men er „99% sikker“, han ved, hvem der er.