28. Oktober 2021

Bitcoin på børser – Høj tilstrømning, ingen ordrer

Du kan se på Bitcoin-markedet på to måder. “Å nej, Bitcoin faldt lige til $ 10.000, og det har været der i over en uge nu” kunne være en måde.

“Bitcoin har handlet over $ 10.000 i over syv uger nu” kan være en anden. Hvilken måde du ser på markedet er bare et spørgsmål om perspektiv

På baggrund af denne differentiering, hvordan ser de virkelige forhandlere og hodlere på markederne? Ifølge data fra Chainalysis Markets Intel sendes Bitcoins til børser, men de sidder ikke på ordrebøgerne. Dette ville betyde, at markedsdeltagere sender deres kryptokurrency til børser med det formål at sælge den, men de låser dem endnu ikke på ordrer. I stedet venter de på, at prisen stiger.

Handelsintensitet ser på to varianter af udvekslingsdata , som begge beviser det førnævnte punkt, antallet af Bitcoins på udvekslingsordrebøger mod antallet af Bitcoin sendt til børser. En høj handelsintensitetsværdi ville betyde, at mange BTC-ordrer placeres på børser mod en lav mængde Bitcoin sendt til børser, mens en lav handelsintensitetsværdi indikerer det modsatte. På pressetiden var Bitcoins medianhandelsintensitet 2,13, det laveste niveau på et år.

Chainalyses data antyder også, at Bitcoin sendt til børser er høj. Ifølge data fra Chainalysis var der en 26,36 BTC-ændring i Bitcoin, der blev afholdt på børser, hvilket ikke kun er positivt, men over gennemsnittet på 180 dage, hvilket indikerer, at der er en stigning i Bitcoin, der holdes på børser. Derfor, set fra handelsintensiteten, efterlader dette Bitcoin på ordrebøger lave eller relativt lavere end stigningen i Bitcoins, der holdes på børser.

Når man ser på dette i sammenhæng med valutakurscenariet, kan det pege på, hvor markedsdeltagerne forventer, at prisen går næste gang

Da et stort antal Bitcoins er på børser, men endnu ikke er solgt eller afgivet for ordrer til at sælge, forventer hodlers og handlende, at prisen vil stige. Når prisen stiger, da børsindstrømningen er nettopositiv, dvs. mere tilstrømning end udstrømning, ville der være et salgstrin for at låse fortjenesten op.

Når man går efter disse tal, venter deltagerne på en prisstigning til et foretrukket niveau for at lancere deres salgsordrer og indbetale på overskuddet. Dette kan imidlertid også vise sig at være en vejspærring under en betydelig prisstigning.

Hvis prisen skubber for at sige $ 10.800 eller $ 11.000, ville ordrer blive afgivet, og BTC’er blev solgt, nogle endda til en lavere pris end markedsprisen, hvilket skabte et hul, der kunne udfyldes ved lavere ordrer og sænke prisen igen. Eller når prisen stiger, kunne deltagerne holde fast i deres tasker og indbetale det langsomt for et større overskud. Der er ikke noget enkelt svar, og igen er det hele et spørgsmål om perspektiv.